Nóri


Én mániákusan sportoló vagyok és mint ilyen általában túltolom. Szenvedtem is miatta, el sem tudtam képzelni milyen a kezelés és hogy van olyan. hogy bemegyek fájdalommal és kijövök mosolyogva úgy, hogy a testrészeim örömtáncot járnak. Óriási szaktudás, mélységes empátia és alázat a tökéletes hármas.
 

Ica


56 évesen ,majd 40 évnyi derékfájós múlttal ( gerincferdülés , kiszakadt lumbális sérv ,nyaki sérv) a hátam mögött egy egészen más problémával kerestem meg Györgyit. A csípőm , forgóm már annyira fájt , hogy nem csak a lépcsőzés , hanem a sima járás is szenvedés volt néha , éjszakánként pedig nem tudtam aludni a fájdalomtól. A gyógytorna már nem segített , gyógyszert pedig nem szedek , úgyhogy ki kellett találnom valamit. Az interneten keresgélve találtam rá Györgyire , nagy-nagy örömömre. Olyan szakembert kerestem aki ismeri és használja az izomkontrollt , de ennél sokkal többet kaptam, Györgyi egy empatikus , nagy szakmai tudással rendelkező ember , aki rád figyel , felméri az aktuális állapotod , és az általa ismert többféle technikából azzal kezel , amire éppen szükséged van.Így engem az izomkontroll mellett FDM (Typaldos) technikával is kezelt , ami nem mindig kellemes , de nagyon hatásos. Az első alkalom után ( persze végezve otthon a javasolt gyakorlatokat) már fájdalom nélkül tudtam lépcsőzni , 2-3 kezelés után pedig olyan mozgásokra vagyok képes , amiket sok-sok éve nem tudtam megcsinálni :) Hálás vagyok a sorsnak , hogy találkoztam Györgyivel , és remélem sok embernek segíthet még visszatalálni a fájdalommentes élethez :) KÖSZÖNÖM !!!
 

Annamari


Ínszakadásra visszavezethető vállfájással kerestem meg Györgyit. Műtéti előjegyzésbe is kerültem már ekkor, de mivel egyrészt nem akartam abbahagyni a mozgást, másrészt a mindennapi életemben is meglehetősen akadályozott a fájdalom, ezért tanácsot szerettem volna kérni tőle, hogy mi az, amivel nem ronthatok tovább az állapotomon. Ennél sokkal de sokkal többet kaptam. Györgyi hihetetlen türelemmel és alapossággal feltárta és megérttette velem a fájdalmak okait. Ezzel bátorságot adott, hogy ne rögzüljek bele a sérült mentális és fizikai állapotba. Ezen felül Typaldos (FDM) technikával kezelt, ami igényel némi lelkierőt, de elképesztően hatásos, szinte egyik pillanatról a másikra feloldja a mozgást gátló blokkokat és elmulasztja a fájdalmat. Két kezelés után képes voltam újra terhelni a vállam, addig még a gépelés, az ajtók kinyitása vagy a fekvő helyzetben fordulás is fájdalommal járt. A műtét jelenleg tervezhetővé vált, a vállam teszi a dolgát és csak az jut eszembe bizonyos mozdulatokkor, hogy jé, ez nemrég mennyire fájt és, hogy mennyire jó, hogy Györgyi erős kezei közé sodort a szél :).
 

Adrienn


Györgyit már több, mint 10 éve ismerem. Az OORI-ban találkoztunk először, nappali kórházba jártam azokban az időkben a derekammal. Ott kezdődött a végtelen türelemmel és szakmai hozzáértéssel kísért segítsége, mint gyógytornász. Azóta is járok hozzá, kisebb nagyobb kihagyásokkal, immáron a magán terápiákra. Irodai munkát végzek, magas vékony alkat vagyok és a korábbi sportos életemből fakadóan van egy kis gerincferdülésem is, így folyamatos karbantartást igényel mind a vázizomzatom, mind a gerincem. Kaptam már KoroKan masszázst és Trigger terápiás kezelést is, valamint a Bowen-technikás izomlazító kezelést, ami nekem kifejezetten bejött. Györgyi mindig az adott fizikai és lelki állapotomnak legmegfelelőbb kezelést választja, ami nagy bizalmat ad felé. Személyiségemből fakadóan szívesen tornázom otthon, használom azokat a torna összeállításokat, amiket Györgyi javasolt. Úgy gondolom, megéri megfogadni a tanácsait, mert hosszútávon nagyon kifizetődő. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom, és nagy-nagy köszönettel tartozom. Ja, és még valami: a sok mosoly, a pozitív hozzáállás és bátorítás.
 

Regina


Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam Györgyire. 1 éve, 21 évesen kiderült, hogy porckorongsérvem van, ez olyan szinten jelentkezett nálam, hogy a lábam annyira fájt, hogy sokszor fel sem tudtam egyenesedni állásba. Minden fájt, a fekvés, az ülés, az állás. Több reménytelen reumatológus, gyógytornász és gerincspecialista után, akik már fektettek volna a kórházba, műtétre küldve, találtam rá erre a honlapra, és hívtam fel Györgyit. Az első alkalommal alaposan átbeszéltünk mindent, egy hónapon belül pedig olyan javulást tapasztaltam, amit saját magam sem hittem el. Rengeteg tanácsot kaptam, hogy mi az, amin változtatnom kell, mik a helyes tartások, és mozdulatok amire figyelnem kell. Minden alkalom amikor ott jártam, kellemes volt, Györgyi nagyon kedves volt, soha nem volt negatív élményem. Megtaláltuk a nekem való mozdulatot a tornában, amit itthon alkalmaztam, ezzel jelenleg visszatérhettem a régi életemhez, tudok sportolni, mozogni, és fájdalom nélkül élni :) Köszönök mindent!
 

Évi


Korábban jógáztam, aerobik és pilates “nagy”csoportos órákra jártam rendszeresen, ahol nem sok eredményt értem el. Kb. fél éve járok Györgyihez kiscsoportos tornára, heti 2 alkalommal. Fél év alatt közel 7 kg-ot fogytam, átalakult a testem, erősebb vagyok, mint valaha :) Az órák nagyon jó hangulatban telnek és a másnapi izomlázat is egyre jobban viselem. Az elő alkalmakkor még a tükörbe is alig mertem magamra nézni, mostanra már sokat javult a helyzet. KÖSZÖNÖM!
 

Zsuzsanna


Kiscsoportos tornára járok egy éve Györgyihez.A hét legjobb napja, amikor mehetek hozzá.38 éves vagyok és két gyermekem mellett, irodai munkát végzek. Mindig sportoltam “hobby” szinten, de semmivel nem összehasonlítható az az eredmény, amit elért nálam. Vannak izmaim:) és nem fáj a hátam, csípőm!! Erősít, nyújt, fejleszt minden részletünket. Pozitív erőt ad minden mozdulatával, kitartásra buzdít. Neki még azt is megcsináljuk, ami már lehetetlennek tűnik.:)
 

Zsuzsanna - a gerincsérv kezelésről


2013 októberében kezdtem Györgyihez járni tornára, közvetlenül azután, hogy kikerültem a kórházból, ahová súlyos derékfájdalmakkal mentő szállított be. Fájdalmaimat a négy éve húzódó deréktájéki porckorongsérveim (szám szerint 3 db) okozták. A kórházi zárójelentésem földi halandó számára egyáltalán nem volt informatív, nem igazán tudtam, hogy hová is fordulhatnék a szűnni nem akaró fájdalmaimmal. A műtét számomra nem volt opció. Szerencsémre egy közeli barátomnak már voltak jó tapasztalatai Györgyivel, így én is fellelkesedve mentem el hozzá. A legelső találkozásunkkor az orvosi papírjaim alapján érthetően elmagyarázta, hogy mi problémám, és egy műanyag gerinc segítségével (orvosi szemléltető eszköz) megmutatta, hogy nekem melyik csigolyáimmal van gond, hol van deformáció, mi okozza a fájdalmaimat. Már rögtön az elején kialakult a bizalmam felé, mivel szakértelme meggyőzött, hogy ő lesz, aki segíteni tud. A teljesen legyengült állapotomból segített erősödni, és ezzel együtt enyhültek a fájdalmaim is. A fokozatosság jellemezte és jellemzi az elmúlt hónapok munkáját. Most már több, mint fél éve minden héten járok gyógytornára Györgyihez. Az egészségi állapotom annyit javult, hogy tulajdonképpen tünetmentes vagyok, nagyon ritkán vannak már csak fájdalmaim. Ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a teljes embert kívánó munkámat probléma nélkül el tudom látni. Azonban azt fontos tudni, hogy a felépüléshez nem elég kitartónak lenni, találni kell egy olyan segítőt, aki végig kísér ezen a hosszú úton. Én hálás vagyok, hogy ő mindvégig türelmesen mellettem állt és áll a mai napig.
 

Chrzanowska a KoroKan masszázsról és a Trigger terápiáról


Születésem óta mozgássérült vagyok, és talán most, 24 évesen értem meg arra, hogy én magam is fontosnak érezzem állapotom javítását. Egy barátom mesélt Nekem a KoroKan masszázsról, én meg úgy döntöttem kipróbálom. Nem bántam meg. Kb. két hónapja járok Györgyihez,aki a KoroKan masszázs és a Trigger terápia kombinálásával kezel. Már az első alkalom után javulást éreztem, és ez azóta sem változott, minden héten bővül azon tevékenységek listája, amiket azért tudok megcsinálni vagy azért mennek könnyebben, mert lazábbak az izmaim. Ezek néha egészen apró dolgok (könnyebben megtartom a teli bögrét a kezemben), vagy egész nagyok (9 év után újra segédeszköz nélkül veszem le a zoknim a lábamról). A szervezetem folyamatosan alkalmazkodik a változásokhoz. Ez még okoz néha meglepetést számomra, főleg a járásban, de tanulási folyamatként fogom fel, és boldoggá tesz ez a pozitív irányú fejlődés. Ezek mellett belső változást is érzek:Györgyinek és a masszázsnak köszönhetően megtanultam értékelni az apró sikereket és türelmesebb lettem saját magammal szemben is. Csak Ajánlani tudom mindenkinek
 

Enikő


Kb. egy éve eltörtem a combcsontomat egy autóbaleset során. Megműtötték a lábam, lett egy velőűrszegem térdtől combig, és a térdem ettől a beavatkozástól totál bemerevedett, egyáltalán nem tudtam behajlítani. Az első hetekben csináltam a hagyományos gyógytornát, de az nem volt az én utam (erőltette a lábamat). Fél évvel később kivették a fémet a combomból. Ezután hallottam az izomkontrollról. Az első gyógytornász, akivel elkezdtem nem vált be, ezt követően találkoztam Györgyivel. Vele nagyon elégedett vagyok: profi volt a munkájában, mindenféle alternatív módszert ismer és én kipróbáltam az összeset: Bowen-technikát, akupresszúrát, talpmasszázst, Tiggert, felváltva, mikor melyiket, a saját tempóm szerint, és nem volt semmiféle ijesztgetés, amit a Györgyi előtti 5-6 gyógytornász csinált. Mindegyik módszer az izommerevségemet oldotta. Hatékonyan! Györgyi bízott bennem és hagyta, hogy én vezessem a gyógyulásom folyamatát. Köszönöm neki!
 

Regina


Mint kisgyermekes anyuka hamar a saját egészségem került a prior lista végére, és néhány hónappal a gyermekem születése után komoly, visszatérő gerincfájdalommal küzdöttem. A diagnózis gerincsérv lett, és az orvosom – miután őszintén elmondta, hogy nem javasolja a műtétet, mert többségében utána másutt újra sérv alakul ki, és nálam egyéb egyéni problematika is volt – a Mc Kenzie terápiát ajánlotta. Így jutottam el Györgyihez , aki végtelen türelemmel, és szakértelemmel, időt, energiát, odafigyelést nem sajnálva kiszabadított a fájdalom fogságából, és igen hasznos tanácsokkal látott el. Mindig reménykedve lépek be a stúdió ajtaján, hogy hamarosan újra teljes értékű sportember lehet belőlem, és ezt a hitet tőle kaptam.
 

László


Amikor Györgyit megismertem, már 6 éve folyamatosan szenvedtem szédelgéses panaszokkal, amit orvosi leletek nem támasztottak alá, pedig hát sok orvosnál voltam. Javasolta, hogy ránézne az izmaimra, mert a krónikusan feszült izom is tud hasonló tüneteket produkálni, így hát elmentem hozzá. 1 óra alatt olyan eredményt ért el nálam, hogy csökkentek a tünetek és azóta a folyamatos odafigyelésnek köszönhetően szinte tünetmentes lettem.

Ha lehetne három kívánságom, az egyik biztosan az lenne, hogy így ahogy van, a kedvességével, hozzáértésével, segítőkészségével, felelősségérzetével együtt klónozzuk le ezerszer :) , hogy a világ minden részében segíteni tudjon az olyanoknak akiknek szüksége van rá. Tényleg csak a legjobb véleménnyel tudok beszélni róla és köszönöm neki!