Bejelentkezés és a kezelés menete:

Kérem töltse ki a lap alján található bejelentkező adatlapot. Az első alkalom első felében állapotfelmérés keretében körbejárjuk az Ön egészségügyi problémáját, megnézem a leleteit (ha rendelkezik vele) és elvégzek mozgásszervi teszteket. A vizsgálat után ismertetem Önnel a vizsgálat eredményét, a kezelési lehetőségeket, ennek körülbelüli időtartamát és a kezelési tervet. A fennmaradó időben elkezdjük a mozgásszervi problémájának kezelését.

Mit hozzon magával a kezelésre?

Korábbi vizsgálati eredményeit (röntgen, MR, CT) és/vagy orvosi leleteit (amennyiben rendelkezésre állnak) A manuálterápiához, és a különböző izomtechnikákhoz előnyős a fehérnemű viselete. A gyógytorna technikákhoz kényelmes rövid nadrág, zokni és testhez simuló felsőrész ajánlott, melyben látom a törzstartást.

Ne vegyen be fájdalomcsillapító gyógyszert és ne kenje be a panaszos területet fájdalomcsillapító krémmel, hogy a szervezet visszajelzéseit lássuk.

Mire figyeljen a kezelés előtt?

Ne vegyen be fájdalomcsillapító gyógyszert és ne kenje be a panaszos területet fájdalomcsillapító krémmel, hogy a szervezet visszajelzéseit lássuk.

Online bejelentkezési űrlap

Tisztelt Látogató!
Jelenleg nem tudok új időpontot adni, ezért az online bejelentkezés nem üzemel. Kérem látogasson vissza később.
Megértését köszönöm!


Tájékoztatom, hogy az itt megadott személyes adatait mint Mong Györgyi Irén e.v. adatkezelőként, az Ön kérésére, időpont egyeztetés céljából kezelem. Személyes adatainak megadása nélkül a kérését nem tudom teljesíteni, így azok közlése a kérdésének figyelembe vétele érdekében feltétlenül szükséges. Személyes adatait a kérésétől számított 1 évig tárolom. Tájékoztatom továbbá, hogy az itt megadott személyes adatait semmilyen más célra, csak kapcsolatfelvételre (pl. válaszlevél küldésére) használom. Az adatkezelési szabályzat letöltéséhez és megtekintéséhez kérem kattintson ide.