Bejelentkezés és a kezelés menete:

Kérem töltse ki a lap alján található bejelentkező adatlapot. Az első alkalom első felében állapotfelmérés keretében körbejárjuk az Ön egészségügyi problémáját, megnézem a leleteit (ha rendelkezik vele) és elvégzek mozgásszervi teszteket. A vizsgálat után ismertetem Önnel a vizsgálat eredményét, a kezelési lehetőségeket, ennek körülbelüli időtartamát és a kezelési tervet. A fennmaradó időben elkezdjük a mozgásszervi problémájának kezelését.

Mit hozzon magával a kezelésre?

Korábbi vizsgálati eredményeit (röntgen, MR, CT) és/vagy orvosi leleteit (amennyiben rendelkezésre állnak) A manuálterápiához, és a különböző izomtechnikákhoz előnyős a fehérnemű viselete. A gyógytorna technikákhoz kényelmes rövid nadrág, zokni és testhez simuló felsőrész ajánlott, melyben látom a törzstartást.

Ne vegyen be fájdalomcsillapító gyógyszert és ne kenje be a panaszos területet fájdalomcsillapító krémmel, hogy a szervezet visszajelzéseit lássuk.

Mire figyeljen a kezelés előtt?

Ne vegyen be fájdalomcsillapító gyógyszert és ne kenje be a panaszos területet fájdalomcsillapító krémmel, hogy a szervezet visszajelzéseit lássuk.

Online bejelentkezési űrlap


Tájékoztatom, hogy az itt megadott személyes adatait mint Mong Györgyi Irén e.v. adatkezelőként, az Ön kérésére, időpont egyeztetés céljából kezelem. Személyes adatainak megadása nélkül a kérését nem tudom teljesíteni, így azok közlése a kérdésének figyelembe vétele érdekében feltétlenül szükséges. Személyes adatait a kérésétől számított 1 évig tárolom. Tájékoztatom továbbá, hogy az itt megadott személyes adatait semmilyen más célra, csak kapcsolatfelvételre (pl. válaszlevél küldésére) használom. Az adatkezelési szabályzat letöltéséhez és megtekintéséhez kérem kattintson ide.