KOROKAN MASSZÁZS

 

A Korokan masszázs a shaolini kolostorokból származó lazító-energetizáló masszázsterápia, melynek során a masszőr az egész testet átmozgatja, oldja a fájdalmas izomgörcsöket, valamint a meridiánokon (a test energiavonalain) lévő akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomással, fokozza a szervezetben az energiaáramlást.
 

A masszázs menete:
 

A masszázs terápiát a vendégem hason fekvő helyzetében a medence körüli izmok kezelésével kezdem, majd haladok lefelé az alsó végtagok izomzatán a talpig. Ezután a hátizom masszázsa következik, majd a nyak és a karizmok masszírozása.


Ezután a vendégem megfordul a hátára és az alsó végtagok átmozgatása, masszázsa után a hasizom, majd a karizmok átmasszírozása történik. A nyakizom további lazítása és az arcmasszázs után a kezelést ülésben a vállak átmozgatásával és a mellizmok óvatos nyújtásával fejezzük be.
 

A masszázs során kellemes nyomó-,gyúró-,simító fogásokat alkalmazok az izmokon, melyek erősségét mindig a vendégeim egyéni érzékenysége határozza meg.
 

A KoroKan masszázs életkortól függetlenül alkalmazható. Fiatal, tinédzser korban a sok ülés által megterhelt izomzat lazítására, kezelésére épp úgy alkalmas, mint felnőtt korban. De idős embereknél is hatékonyan alkalmazható a mozgásszervi problémák kezeléseként.
 

Ha valakinek - főleg idősebb korban- problémát jelent a hason vagy háton fekvés, a masszázs kezelés oldalt fekvő helyzetben is elvégezhető.
 

A KoroKan masszázs hatásai:
 

-energetizál
-csökkenti a fáradékonyságot
-csökkenti, illetve megszünteti a nyak-, hát- és derékfájdalmakat
-lazítja a feszes izmokat
-csökkenti az izomfájdalmakat
-jótékonyan hat a szervezet méregtelenítésére
-alvászavar, krónikus fejfájás csökkentése, megszüntetése
-nyugtatja az idegrendszert
 

A masszázs kényelmes ruhában (póló, tréning nadrág) történik a matracon , hason-és háton fekvő helyzetben.
 

A masszázs időtartama: 60 perc